Bookmark and Share

Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΝΟΧΙ

Σάββατο βράδυ και η παρέα της EXITmag διχάζεται: Πάμε Club, ή μήπως σε κάποιο barακι ή σε κανένα σπίτι;

Του Χρήστου Καραλιά

Clubbers: Πρόβατα όλοι! Ζώα!

Χαλαρώστε, αστειεύομαι! Κι εγώ έχω πάει σε club, αλλά σιγά σιγά ανακαλύπτω και άλλους τρόπους διασκέδασης. Όσο να ναι πάντως, η διασκέδαση στα club ενέχει το στοιχείο του «έχω-ωραίο-σώμα-δεν-ακούω-τι-λες-ας-φασωθούμε». Τον τελευταίο καιρό όμως φαίνεται να υπάρχει μια τάση να προτιμώνται τα bars, ή το “άραγμα” σε σπίτια φίλων, ή ακόμα και σε πλατείες με μια μπιρίτσα στο χέρι. Η μαφία των clubs που έχουν καταπατήσει την ακτογραμμή της νότιας Αττικής ωστόσο συνεχίζει να πλουτίζει μέσω των φανατικών clubbers! Να λοιπόν γιατί δεν γουστάρω τα clubs:

Της Τζοάννας Κουντούρη

Σε μια εποχή κατά την οποία η μαζοποίηση αποτελεί (δυστυχώς) ένα κυρίαρχο ρεύμα, το να πηγαίνει κανείς σε club μοιάζει να είναι η απόλυτη επιβεβαίωση ότι οι νέοι ακολουθούν τη μάζα λαμβάνοντας μέρος σε δραστηριότητες και υιοθετώντας συνήθειες αποκλειστικά και μόνο για να είναι αρεστοί και αποδεκτοί και όχι επειδή το επιθυμούν πραγματικά. Κι όμως, ακόμη και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχουν κάποιοι- στους οποίους συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ- που «clubίζουν» μανιωδώς και αδιαλείπτως και μετά από προσωπική εμπειρία σε προσκαλούν να τους ακολουθήσεις για τους ακόλουθους λόγους:

Γιατί ακούς τα πριονίδια στο τέρμα. Τα χιτάκια τουλάχιστον, τα παίζουν σε repeat! Πόσες φορές σε μια νύχτα να ακούσει κανείς το τραγούδι του Armin; Έλεος! Εκτός αυτού, βγαίνοντας από το club, πέρα από την κούραση, σε συνοδεύει και το εκνευριστικό «ιιιιιι» στα αυτιά σου εξ’αιτίας της έντασης της μουσικής. Συγχαρητήρια, μόλις αρχίσατε αργά-αλλά-σταθερά να κουφαίνεστε!

Για να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική στο full. Το club είναι το μόνο μέρος όπου μπορείς να νιώσεις το beat της αγαπημένης σου μουσικής να σε συνταράζει χωρίς να το μετανιώσεις πικρά προσπαθώντας να δώσεις εξηγήσεις στους αστυνομικούς που κάλεσε η μίζερη γειτόνισσά σου, ενώ δεν ήταν ώρα κοινής ησυχίας (έλεος με τους ξενέρωτους!)

Γιατί υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να διασκεδάσεις! Ένα open party (και δη DoItYourself) είναι ό,τι καλύτερο για να διασκεδάσεις και με την παρέα σου, αλλά και για να γνωρίσεις καινούριο κόσμο. Ακόμη, η Αθήνα είναι γεμάτη μπαρ με «τύπο» και ωραία μουσική... Why not?

Για να νιώσεις πώς είναι η άλλη πλευρά της Αθήνας- η μεταμεσονύκτια: είναι αλήθεια ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε party animals, γεγονός που θα διαπιστώσεις επισκεπτόμενος ένα από τα μεγάλα- ή τα μικρά clubάκια της πόλης…Ναι, είναι αλήθεια, αυτή η πόλη δεν κοιμάται ποτέ!!! (Κι εμείς της κάνουμε παρέα..!)

Γιατί πρέπει να κάτσεις μια ώρα να σκεφτείς τι θα βάλεις! Σε ένα barακι, ή οπουδήποτε αλλού, μπορείς να βάλεις ό,τι θέλεις χωρίς να σου πει κανείς τίποτα!

Γιατί είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βάλεις το καινούριο σου φόρεμα/ πουκάμισο: είναι το κατάλληλο μέρος για να καλοντυθείς και να νιώσεις θεά/ θεός.

Γιατί σου σερβίρουν μπόμπες. Ακόμα και αν με την είσοδο σου παρέχεται ποτό (που το πληρώνεις δηλαδή με την είσοδο 15 ευρώ τουλάχιστον), αυτό θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μπόμπα. Μετά θα είσαι χαλασμένος, μπορεί να ξεράσεις και με ένα ποτήρι...

Για να ζαλιστείς (…ή να μεθύσεις) μια φορά κι εσύ και να είναι φυσιολογικό: κανείς δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει αν χαζογελάς και χορεύεις σαν τρελός, όλοι το έχουν κάνει τουλάχιστον μια φορά- αλλά μην το παρακάνεις…

Γιατί όσο μαζοχιστής και να είσαι πόσο να αντέξεις τη ζέστη, κούραση, ορθοστασία...;

Για να χορέψεις πάνω στο ηχείο/ μπάρα/ τραπέζι μέχρι τελικής πτώσεως: εντάξει, η αλήθεια είναι ότι το πρωί θα σε πονάνε τα πόδια σου, αλλά θα έχεις περάσει τόσο τέλεια που θα αξίζει τον κόπο…

Γιατί οι sexy χορεύτριες ή ο θεός barman δεν πρόκειται να γυρίσουν να σε κοιτάξουν...

Για να δεις τις σέξι χορεύτριες/ το θεό barman: εσείς διαλέγετε…

Γιατί νιώθεις ένα με το πλήθος (με την κακή έννοια). Ο ένας είναι πάνω στον άλλο, και αν κάποια θέλει να πάει μέχρι την τουαλέτα τη χουφτώνουν ίσα με δέκα φορές.

Για να γνωρίσεις κόσμο: Μέσα στην κεφάτη ατμόσφαιρα επικρατεί ένα φιλικό και ευνοϊκό κλίμα που θα σε κάνει να νιώσεις «ένα» με το πλήθος. Είναι λοιπόν το ιδανικό μέρος για να

κάνεις νέες γνωριμίες, είτε πρόκειται για φίλους είτε για κάτι παραπάνω…

Για να νιώσεις σκουλήκι: Οι πορτιέρηδες με ύφος δέκα καρδιναλίων «χάρη σου κάνω που σε βάζω μέσα, και ας σκας τα λεφτά κανονικότατα!» Πού ξανακούστηκε να παρακαλάμε για να αγοράσουμε το προϊόν/υπηρεσία μιας επιχείρησης;

Για να νιώσεις star και να προσφέρεις μια ολόκληρη βραδιά glamour στον εαυτό σου: Από την είσοδο κιόλας θα νιώσεις μια ανώτερη αίσθηση να σε κατακλύζει, αφού ακόμα και η υποδοχή σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστός.

Το σκέφτεσαι ακόμα; Πάρε μια μπίρα και άραξε σε καμιά πλατεία!

Το σκέφτεσαι ακόμα; Join the clubbers’ club!









EXITmag 2009.
www.exitmag.tk


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

''ναι'' ή ''οχι'' ,οπως και να χει παιδια η στηλη αυτη ειναι καταπληκτικη:)

Theios είπε...

Να 'σαι καλά,,, αλλά δεν μας είπες τελικά την άποψή σου... "Ναί" ή "Οχι" στα club? :P

JoaN είπε...

Όντως ωραία ιδέα αυτή(κ για σας και για μας), περιμένω να δω και τα επόμενα Νόχι.

όχιιι λέμε στα κλαμπςς σαλαλα

Τζοάννα είπε...

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!
Όσο για την τελική απάντηση.... αυτή δεν είναι δική μας, αλλά δική σας!!!!!!!!!!

Σχετικά Άρθρα

Related Posts with Thumbnails