Bookmark and Share

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΕντιτόReal: Αλλάξαμε και σας περιμένουμε.

>Αλλάξαμε και σας περιμένουμε.
To παλιό site το θυμάστε; Να 'ταν κι άλλο...
ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΡΑΛΙΑ

Καλωσήρθατε στο καινούριο site της EXIT. Αν σας ρωτήσει κανείς τη γνώμη σας, πείτε οτι σας αρέσει, γιατί μου βγήκαν τα μάτια να το διαμορφώσω. Κανονικά θα σας βάζαμε και μια συνδρομή 500 ευρώ, αλλά σας λυπηθήκαμε λόγω οικονομικής κρίσης.

Μόλις τα πράγματα γίνουν καλύτερα, τότε θα σας ξετινάξουμε. Μέχρι τότε μπορείτε να την κάνετε για Αμερική να ανοίξτε κανένα γυράδικο στην Αστόρια, μιας και δεν χρειάζεται πλέον βίζα. Επίσης μπορείτε να λανσάρετε στην αγορά κάποια ειδική συσκευασία για την αποθήκευση των αποδείξεων και να χεστείτε στα λεφτά. Ή τελοσπάντων να ανοίξετε ένα εργοστάσιο με οδοντογλυφίδες, ή με παγούρια που μπαίνουν σε mountain bike γιατί όλο κάτι τέτοιοι "κουλοί" εργοστασιάρχες έχουν τα λεφτά.

Αν δεν κάνετε τίποτα από όλα αυτά και συνεχίζετε να μένετε στην Ελλάδα, τότε σκούρα τα πράγματα. Μην παραπονιέστε αν το πρωί, πηγαίνοντας στη σχολή ή τη δουλειά σας, ρίχνει λασποβροχή και οι σταγόνες μπαίνουν στο στόμα σας: Είναι ο τρόπος του σύμπαντος να σου πει "ΦΑΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΜΟΥ".

Και τώρα ήρθε η ώρα να φάτε και λίγη από τη σκόνη της EXIT. Την οποία από εδώ και πέρα δεν θα την τρώτε μηνιαίως, αλλά σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Σχετικά Άρθρα

Related Posts with Thumbnails