Bookmark and Share

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΕντιτόReal | Ιανουάριος 2010

> Οριακά

Όλοι μας ξέρουμε οτι υπάρχει κάπου ένα όριο. Απλά υπάρχουν στιγμές που τα ξεπερνάμε συνειδητά, ή ασυνείδητα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΡΑΛΙΑ


Και στην καλύτερη των περιπτώσεων πρόκειται απλά για την κόκκινη γραμμή στην άκρη της αποβάθρας.

Όμως ποιός δεν έχει νιώσει την ανάγκη να ξεπεράσει τα όρια; Να πατήσει την κόκκινη γραμμή, ή την κάθε κόκκινη γραμμή, έτσι απλά για την μπεί στην τύπισσα που κάνει τις παρατηρήσεις από τα μεγάφωνα;

Φαντάσου τώρα οτι σε έχουν κλείσει για 8 μέρες στο σπίτι σου. Μάλιστα, σε έχουν αρρωστήσει τόσο, ώστε να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις ούτε τον υπολογιστή. Οχι, τα χέρια σου είναι fully functional, απλά δεν έχεις το κουράγιο να κάθεσαι να πληκτρολογείς, ούτε καν να κάνεις κλίκ με το ποντίκι.

Το χειρότερο κομμάτι έρχεται τώρα. Αρρωσταίνεις την ημέρα της πρωτοχρονιάς, αλλά κάνεις κουράγιο γιατί είναι μια από τις μέρες που πρέπει-να-διασκεδάσεις. Κλεισμένος στο σπίτι, χωρίς τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις υπολογιστή, καταδικάζεσαι στην πιο παθητική ενασχόληση που έχει εφευρεθεί ποτέ στον κόσμο: Βλέπεις τηλεόραση.

Οχτώ βασανιστικές ημέρες με την Τατιάνα Στεφανίδου να μιλάει ρομποτικά στη Δέσποινα Βανδή, με τον Μποτρίνι να βγάζει τα κόμπλεξ του σε άμπαλους μάγειρες, ένα σωρό εκπομπές του στύλ "Κοίτα τι έκανες" όπου διάσημοι χορεύουν τσιφτετέλια προσπαθώντας να πείσουν τους εαυτούς τους οτι είναι πρωτοχρονιά, ενώ στην πραγματικότητα τα γυρίσματα έχουν γίνει από τον Νοέμβριο...

Τώρα σκέψου οτι βγαίνεις από το σπίτι σου για πρώτη φορά οχτώ μέρες μετά την πρωτοχρονιά, και αντικρίζεις τον κόσμο του 2010. Φυσικά είναι ίδιος, αλλά δεν σε χαλάει, σου αρκεί που είσαι έξω, και πέρασες τα όρια του σπιτιού σου. Έτσι το παρατραβάς, και ξεπερνάς και άλλα όρια: πατάς την κόκκινη γραμμή στην αποβάθρα του μετρό, περπατάς και δεν σε νοιάζει να πατάς τα χωρίσματα στο πεζοδρόμιο, περνάς τη διάβαση και δεν σε νοιάζει να πατάς μόνο στις άσπρες γραμμές.

Όμως, τα όρια δεν τα ξεπερνάμε μόνο για καλό. Έτσι λοιπόν, στη μέση περίπου του Ιανουαρίου σας παραδίδουμε την πρώτη EXIT του 2010. Γκίβ ας ε μπρέηκ, είχαμε γιορτές και αρρώστιες!

Ιανουάριος 2010
www.exitmag.tk

3 σχόλια:

Unknown είπε...

fovero keimeno.egrapses!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μπράβο για το κείμενο!Περιμένουμε το επόμενο τεύχος!Καλή συνέχεια παιδιά!Καλή συνέχεια Χρήστο!Σας διαβάζουμε..

Theios είπε...

Ευχαριστώ πολύ! Αναμένετε τα επόμενα τεύχη!!!! :)

Σχετικά Άρθρα

Related Posts with Thumbnails